Adja meg autójának a megérdemelt védelmet!

Legtöbbünk életében otthonunk után gépjárművünk képviseli a legnagyobb vagyoni értéket, így a saját hibából történő baleset miatti, vagy elemi erő, vagy pedig ismeretlen személy által okozott kár, vagy lopás esetén a biztosítás hiánya vagy egy nem megfelelően megkötött biztosítás jelentős anyagi veszteséget eredményezhet. Ugyanakkor egy jó, komoly védelmet nyújtó biztosítással az Önt ért kár jelentősen mérsékelhető, vagy akár teljes egészében megtéríthetővé válik. Nagyértékű vagy finanszírozott gépjárműre mindenképpen kössön Casco biztosítást. Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk kiválasztani és megkötni az Ön céljainak legjobban megfelelő casco biztosítást!

A Casco biztosítás kötésekor sokan elkövetik azt a hibát, hogy a kötelező felelősségbiztosításhoz hasonlóan csak az ár alapján választanak biztosítót, pedig jelentős eltérések mutatkoznak egyes biztosítók szolgáltatásai között. Ha nem jól köti meg Casco biztosítását, a biztosító nem, vagy csak részben fog szolgáltatni.

A Casco biztosítás kötésekor kiemelkedően fontos a gépjármű adatainak pontos és hiánytalan rögzítése, hiszen ellenkező esetben a biztosító nem, vagy csak részben fog szolgáltatni. Az online kötések ebben a tekintetben komoly kockázatot jelenthetnek, hiszen az alkalmazott szaknyelv és a bekért adatok körének pontos értelmezése a biztosításokban nem gyakorlott személyek számára nehézségekkel járhat.

A biztosítók által alkalmazott önrészek, limitek, kiegészítők, kedvezmények erdejében szintén nem egyszerű a tájékozódás, ezek körültekintő megválasztása komoly hatással van a fizetendő díj mértékére és a szolgáltatás minőségére.

Tanácsadóink segítségével könnyebben találja meg az Ön igényeinek megfelelő, jó ár-érték arányú Casco biztosítást!