Vállalkozása tevékenységéhez rengeteg veszélyforrás kapcsolódik. Ilyen lehet például: a vállalkozás vagyonában földrengés, tűz, víz, jég, vagy villámcsapás által okozott károk, a vállalkozás raktárkészlete megsemmisülhet, betörés, lopás, vandalizmus, a termelés során a gép megsérül (törés), szállítás során a fuvarozott áru megsérül, hibás terméket vissza kell hívni, munkahelyi baleset, szolgáltatás közben anyagi vagy személyi sérülés történik. A vállalkozások életében bekövetkező károk mértéke több 10 millió Ft-ot, de kirívó esetekben akár 100 millió Ft-os nagyságrendet is kitehet, így egy-egy káresemény nagyot ronthat a vállalkozás sikerességén, extrém esetben akár a vállalkozás megszűnéséhez is vezethet. Ha szeretné biztonságban tudni cégét az előre nem látható káresetekkel kapcsolatban és elkerülni a vállalkozása számára kezelhetetlen helyzeteket, kössön vállalkozói biztosítást!

Vállakozói vagyonbiztosítással vállalkozása vagyontárgyait biztosíthatja, így építményeit, berendezéseit, gépeit, áruit, készleteit, számítógépeit, elektronikus berendezéseit de ma már akár adatait is.

A vállalkozói felelősségbiztosítás fedezetet nyújt olyan, harmadik felet érintő károkra, amelyekért jogszabály szerint az Ön vállalkozása felelős és kártérítéssel tartozhat. Kiterjedhet általános, munkáltatói, bérlői, bérbeadói, termék és szolgáltatói, szakmai, környezetszennyezési, vezető tisztségviselői felelősségre.

Mezőgazdasági biztosítással felvértezheti magát a természet kiszámíthatatlanságával szemben és jelentősen mérsékelheti a természeti csapások által okozott kárait. A növénybiztosításokat az állam is támogatja, a befizetett díj akár 65%-a is visszajárhat a mezőgazdasági termelőnek! Mezőgazdasági vagyonbiztosítással mezőgazdasági vállalkozásának vagyontárgyait védheti.

A biztosítók számtalan védelmet kínálnak, amelyek közül a vállalkozás maga dönti el, hogy mire van szüksége. Tanácsadóink biztosításszakmai tudása eredményeként Ön a piacon vállalkozása tevékenységéhez, kockázataihoz és igényeihez kapcsolódó legoptimálisabb biztosítást találja meg, mind feltételekben, mind pedig a díj tekintetében. A vállalati biztosítások esetében sem a legolcsóbb biztosításra kell törekedni, hanem a fedezetek, biztosítási összegek és önrészek körültekintő megválasztásával olyan biztosításra, amely kár esetén téríti a veszteségeket. Tanácsadóink ebben tudnak segíteni!