Nem csak napsütéses időszakokból áll az év! Készüljön fel a váratlan eseményekre!

A legtöbb ember legértékesebb vagyontárgya az otthona, amihez sok-sok év kemény munkájával jut hozzá. Épp ezért mindenki szeretné ingatlanját biztonságban tudni és a nem várt káreseményekre megfelelően felkészülni. Mi az igényeire szabjuk biztosítását! Olyan biztosítás összeállításában segédkezünk, ami jó ár-érték arány mellett valódi és teljesértékű védelmet biztosít ingatlanjának és a benne található ingóságoknak.

Bizonyos káresemények gyakran nem képezik részét a biztosítók által kínált alapfedezeteknek, ami kárrendezéskor váratlan, kellemetlen meglepetést és akár nem várt, sok milliós, a biztosító által nem fedezett költséget jelenthet az ügyfélnek. Tanácsadóink segítenek az alapfedezetek kiértékelésében, a hiányosságok feltárásában és a kiegészítők dzsungelében való eligazodásban ahhoz, hogy Ön ingatlanját teljes biztonságban tudva nyugodtan alhasson.

A megfelelő fedezetek kiválasztásán túl megkeressük Önnek azokat a biztosítói konstrukciókat, illetve kedvezményeket, amelyek révén jelentős, akár 20-30% körüli díjkedvezményt is elérhet, így biztosítva, hogy a jó érték mellé jó árat is kapjon.

Segítünk meglévő lakásbiztosítása feltételeinek áttekintésében is, hiszen az infláció miatt az indexálás (értékkövetés) ellenére is néhány év elteltével a biztosítási összeg már gyakran nem fedezi az ingatlan újraépítési költségét, ezt a szakmai zsargon alulbiztosítottságnak hívja. Ilyen esetekben érdemes megújítani biztosítását, és a biztosítási összeget az aktuális újbeszerzési értékhez igazítani.